Soustředění na Machově mlýně

 

tabor

Soustředění mladých hasičů se konalo v Machově mlýně od 23. – 30. 7. Zúčastnilo se 23 dětí a 20 dospělých. Pro děti byla připravena celotáborová hra Princezna ze mlejna.

Děti také trénovaly na branný závod (závod požární všestrannosti), který poběží na podzim.  K celotáborové hře si vymyslely jména svých družstev (vodníci, čertíci, mimoňi) a nakreslily si trička. Pro Elišku vyrobily dárek, který by jí nejvíce potěšil. Také byly dva výlety.

První byl do Uhrovic mlýna, kde mají velbloudy. Velbloudi zrovna utekli z výběhu a nás přišli přivítat bez dozoru. Druhý výlet byl na hrad Krakovec, kde se natáčel film „ Ať žijí duchové“. Cesta na hrad vede přes brody. V momentu, když jsme přišli k hradu začalo pršet. Tak jsme se rozhodli jít zpátky po silnici.

vebloudJeden večer jsme pro děti přichystali bojovku po týmech. Při cestě na ně čekala bílá paní a čarodějnice, která dětem darovala bonbon za jejich statečnost. V průběhu týdne se děti připravovaly na branný závod, který si zaběhly v pátek dopoledne.

 

 

Výsledky

Přípravka: Lucka Fortelková (1. místo), Adam Mařata (2. místo), Nikola Chramostová (3. místo)
Mladší žáci: František Jelínek (1. místo), Lucka Šamanová (2. místo), Eliška Fortelková (3. místo)
Starší žáci: Tomáš Jelínek (1. místo), Radek Novák a Lukáš Jílek (2. místo), David Pešek a Pavel Karlovský (3. místo)
Dorost: Barbora Roztočilová (1. místo), Michal Harčár (2. místo), Adam Vančura a Kateřina Skokanová (3. místo)

 

Děkujeme Martinu Mottlovi a Milanu Provazníkovi, že nás přivezli na tábor a odvezli domů.

Hlavní poděkování patří vedoucímu dětí Radku Havrdovi, za to jak se o děti stará a umožňuje jim, mít i jinou zábavu, než jsou mobily, tablety a počítače.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *